Når årets antikmesse i Løkken åbner torsdag den 2. august vil man kunne opleve knap 40 stande befolket med antikhandlere fra hele Danmark.

Også i år vil der være nye udstillere – fem stykker i alt fra Fyn og Jylland.

Fra Spjald syd for Holstebro kommer Jørgen Pries med blandt andet en god samling maritime sager, som typisk norske gæster ofte er særligt interesserede i. Og han har finere klassiske antikviteter som håndpolerede mahogni-møbler, et senempire-spejl og også velbevarede, danske bondemøbler med. Repriese, hedder hans forretning.

Fra Fyn kommer Johnna og Christian med udpluk fra deres Butik Pulvis – alt sammen fundet her til lands. Det være sig pendler og lamper i retro-stil men også fra 30-erne, skæve ting til samlere, skandinaviske glas og design-ting i øvrigt – altså et miks af lidt anderledes sager, som får chancen for et nyt liv hos nye ejere.

På Gammel Kongevej i Engesvang holder Benjamin til med Antik- og design Compagniet – han er er en af de yngre antikhandlere, som disker op med forskelligt, som han selv har et godt øje til. Eksempelvis Kay Bojesen-legetøj, keramik, grønlandske ting, glas og andre fund. Benjamins ting finder man kun på messer og på nettet, da han i øvrigt handler via postordre.

Det samme gør Michael fra Broager ved Sønderborg. Han har især meget med inden for musselmalet, blå blomst, mågestel, kongelige figurer og guld- og sølvsmykker. Smykkerne typisk fra den lidt mere moderne ende af historien. Dertil kommer møbler og lamper. Butikken hedder Gamle Fund.

Endelig er Sigges Univers fra Tversted med på messen igen – mange på egnen kender allerede Sigge og hans mange sjove fund og finurligheder.